Recensies

Onderstaande recensies werden gepost op de Facebookpagina van
“Massage Terug in Balans Lommel”:


Mary-Jo Daminet:

“Vandaag voor de eerste keer mogen genieten van een massage bij Filip en wat een aanrader!
Zowel lichamelijk als mentaal een verademing, ik ben een pak lichter naar huis mogen gaan en de spanningshoofdpijn was volledig weg. Filip neemt zijn tijd om alles rustig uit te leggen, luisterde naar mijn verhaal en zorgde ervoor dat ik me helemaal op mijn gemak voelde op zijn behandeltafel. Een magische combinatie van een ontspanningsmassage, cupping en energetische healing.
Kortom een man met gouden handen en een enorm groot hart voor wat hij doet.
Dankjewel Filip, ik kom zeker terug. ☺️


Deborah van der Velde:

” Vandaag voor het eerst langs geweest voor een massage. Zowel lichamelijk als mentaal vond ik rust. Lichamelijk door de massage. Mentaal door de babbel. Ik voelde me erg op mijn gemak.
Zeker een aanrader. Ik maak zeker nog een nieuwe afspraak!!


Marijke van Gompel:

“Ik ben vandaag voor het eerst geweest. Het was heel prettig en kundig.
Ik voelde na de massage echt verlichting en ook een prettig gesprek gehad.
Ik ben altijd een beetje emotioneel na bepaalde handelingen en werd heel fijn opgevangen.
Dankjewel.


Helen Coppé:

Wow wat een geweldige massage. Jaren zit mijn lichaam al vast en voel me herboren!! Een echte aanrader!!!”


Delfien Vierstraete:

Eerste ervaring was top en volgende afspraak ligt al vast. Je voelt je direct thuis en Filip stelt je meteen op je gemak. Genoten van eerste tot laatste minuut. Filip kent zijn vak en hij wil dat je met een goed gevoel naar buiten gaat! Bedankt en ik zegge het voort! 🌸🍀”


Nadia de Boel:

“Heerlijke massage. Filip doet moeite om te weten te komen wat je wil en verwacht. Hij geeft een goede uitleg en doet zijn best om je te helpen je doel te bereiken of het nu is dat spieren vastzitten of je wil gewoon ontstressen,….
Je merkt dat dit iemand is die zijn vak nog met liefde doet. Hij steekt al zijn aandacht erin en houdt meer rekening met jouw welzijn dan met de tijd, dat kom je niet meer vaak tegen tegenwoordig. Het is echt een aanrader. Als je van plan bent om een massage te doen, dan moet je niet verder zoeken”


Loes Bielen:

“Om te beginnen geef ik jullie graag een goede raad: wacht niet zo lang als mij om een afspraak vast te leggen bij Filip!!

Ik had altijd wel een excuus: de afstand, tijd, op zoek naar het ‘ideale’ moment… Maar geloof me… deze excuses zijn allemaal te zwak om te wachten.

Doordat Filip aanvoelt waar je blokkades hebt, is de behandeling afwisselend ontspannend en wat pijnlijk. Maar deze pijn is tijdelijk en kort van duur. Filip haalt al zijn kennis en gevoel boven om deze punten aan te pakken en al snel voel je verlichting.
Deze verlichting draag je dagen later nog mee. Misschien ook weken, dat moet ik zelf nog ondervinden.
Ik ben de dag zelf meer moe geweest, maar de volgende dag was ik weer helemaal fit en kon ik zelfs een schitterende looptraining afwerken.

Filip behandelt je als individu en gaat hierbij heel professioneel en rustig te werk. Als je binnenkomt in de ruimte voel je dadelijk de rust de mooie energie!

Mijn volgende afspraak ligt in elk geval al vast!!”


Lieve Van Severen:

Ontspannend, check! Rustgevend, check! Ontstressend, check! Veilig gevoel, check! Kortom, zalige ervaring. Jammer dat we niet dichtbij wonen (we logeren deze week in Vossemeren) of je had er twee vaste klanten bij. We maken reclame in West-Vlaanderen, beloofd! En we komen zeker terug als we nog eens in de buurt zijn, ook beloofd!. Lieve en zoon Arne”


Chantal Vanherck:

In een gezellige warme ruimte met heel ontspannen muziek wordt je met veel kunde en gevoel gemasseerd. Filip voelt precies waar er een blokkade zit en pakt het aan.
Na de sessie voelde ik mij lichamelijk en geestelijk heel ontspannen! Wat een geweldige ervaring!
Dit is echt een aanrader!”


Jerney Meurs:

Genoten van een professionele massage! Voelde me direct op mijn gemak omdat hij alles goed uitlegt. Hij kent zijn vak en dat voel je.
Bedankt voor de goede zorgen Filip, tot binnenkort!”


Juliet Amankwah:

“Dank je wel voor de heerlijke massage!!
Ik voelde me op mijn gemak.
Je doet dat super. Ik kom zeker terug!”


Sonja Blommaert:

“Bij “Terug in Balans” Lommel kom je terecht bij een masseur die jou en je lijf weer tot één geheel laat voelen.
De onbalans en fysieke stressplekjes die ik voelde voor ik op de tafel lag waren compleet verdwenen na de massage. Heerlijk dit te mogen ervaren.
Je hebt daarenboven de gave om in verbinding te gaan op een zorgzame veilige manier.
You heal body, mind and heart
Dankjewel Filip! 🙏 💫🌈”


Dinah Stommels:

“Ik was nieuwsgierig en sukkelde al een tijdje met slaap tekort en een hoop spieren die vast zaten.
Eens toegekomen werd ik goed ontvangen, alles werd duidelijk uitgelegd.
Ik lijk rustig langs de buitenkant, maar was toch wat zenuwachtig. Ik werd dadelijk op mijn gemak gesteld door Filip.
Eens de massage startte vertelde hij ook nog wat hij ging doen. Het was super fijn, soms wat pijnlijk, maar dit was voor mij goed verdraagbaar.
Toen het gedaan was kreeg ik ook de uitleg dat ik me deze avond of de dag nadien een beetje slechter zou voelen. Ik was wel al stijf aan het worden. Ik mocht hem ook op de hoogte houden hoe ik mij voelde.
Mij mag hij zeker nog eens verwachten ik ben super tevreden en zou het iedereen aanraden

“Update na een weekje:
Het slapen gaat al een stuk beter ik slaap ook al terug vaster.
Maandag mij toch gewaagt om te gaan zwemmen, dit was voor mij 3 weken geleden. Het ging gelijk niks en ik zwom 1200m op 32min en zonder pijn, zalig was dat.
Mijn energie pijl is ook beter dan er voor. De collega’s zeiden ook al dat ze een verschil zagen. Ja, ik voel me herboren. Ik voel me een stuk rustiger ook al heb ik een stressvolle job.
Dankzij wat tips van Filip kan ik ook terug alle dagen naar de grote wc gaan ☺️
Wat mij de laatste 2 dagen nog is opgevallen dat ik als ik het goed mag zegge geen vreetbuien meer heb gehad. Geen zin snoepen of andere suikers. En als kers op de taart ben ik nog gewicht kwijt ook.

Filip ik kan je niet dankbaarder zijn dan dankbaar en zoek al maar een vrij plekje in je agenda voor mij.

Een gezonde geest is een gezond lichaam ☺️”


An Lemmens:

“genoten van een heerlijke massage, twas voor herhaling vatbaar 😊😊😊”


Britt Antonise:

Vandaag een heerlijke massage gehad. Helemaal ontspannen en relaxed naar buiten gegaan. Echt een aanrader 😊


Agna Thijs:

“Zeker en vast een dikke aanrader. Zeer zeer goede massage. Dank zij deze massage werd ik niet meer geopereerd aan mijn 2 de schouder!!! En heb ik ook geen migraine meer gehad.”


Annick Meeus:

“Wat kan er nog meer deugd doen dan een ontspannende massage.
Filip heeft vakkennis, een luisterend oor en een spiritueel woordje als afsluiter.
Een echte aanrader!”


Lieve Daemen:

“Totaal van de wereld 😉, licht, lucht, zen, en slappe lach samen met m’n zoon onderweg naar huis. Een dikke dankjewel van ons twee, just what we needed!”


Nicole Dekoninck:

“Filip, dit gaat over jou en ” mijn cadeautje ” (nvdr Deel en Win actie).
Een hele dikke merci voor deze kennismaking met jou en jouw praktijk. En ik kom zeker en vast nog eens naar de Koloniestraat.
Maar nu hoef ik niet meer te denken:” Wat zou het fijn zijn om weer in balans te zijn.” Maar weet ik dat er iemand is die werkelijk iemand terug in balans (en meer) kan krijgen.
Tot snel!
Groetjes, Nicole

De positieve mensen die op jouw pad komen, komen wanneer je het precies nodig hebt. Je kunt hen zien als een ‘cadeautje’. Dat zijn de personen die jou de informatie geven die je op dat moment nodig hebt om verder te komen als je vastgelopen bent.
Maar dat zijn ook de personen die jou op een liefdevolle manier inzicht geven in jouw eigen kunnen. Mensen die je zelfvertrouwen geven om de draad op te pakken en de volgende stap te nemen. Het zijn mensen die jou inspireren.”


Kim Schepers:

“Een massage van Filip: ontspannend tot in je kleinste teentje! Heb je klachten of heb je nood aan ontspanning? Maak dan zeker eens een afspraak bij ‘Terug in Balans’! Ik ben blij dat ik Filip zijn praktijk heb leren kennen!”


Chris Flament:

“Niet twijfelen…dadelijk een afspraak maken. Het is heerlijk en een heeeel fijne man!!!! DOEN!!!!!”


Mady Geboers:

“Echt super , een aanrader 


Sonja Jacobs:

“Een aanrader 


Titanila Strbova:

“Een geweldige masseur met deskundigheid . Zeker een aanrader”


Linda Bosmans:

“Beste mensen goede raad van iemand die bij Filip geweest is !!!! Doen !!!!


Monique Mutsaers-Baert:

“Aanrader voor iedereen…”


Linda Adriaens:

“Ik kan alleen maar beamen wat anderen hier al beschreven hebben. Zalige massage, ontspannend en helend… Terug in balans is de juiste omschrijving van deze behandelingen.”


Cindia Meeus:

“Het lukt me elke keer beter en beter om me te ontspannen en dat allemaal dankzij Filip ! Hij doet dit met volle overgave en passie ! Je hebt steeds een goed gevoel na een behandeling.”


Reine Meylaerts:

“Super bedankt Filip voor alweer een geweldige massage! Ik voel me herboren: mijn rug, nek, knieën terug soepel. Een echte energie boost ! Tot de volgende keer 👍👍”


Agna Thijs:

“Filip, jaren heb ik zware migraine gehad ..sinds mijn eerste massage bij jou ben ik er totaal van verlost …ik kom telkens met een gerust hart naar huis en slaap zeer goed achteraf …De ontspanning doet wonderen en zeker de massage technieken …ik geef je geen 10 op 10 maar 1000 op 10 ..Dank u wel”


Karin Van Gysel:

“Heb gisteren kunnen genieten van een heerlijke massage. Filip, je bent top!


Fina Vanbuel:

“Werkelijk terug in balans met jezelf, lichaam en geest op een lijn, dan kan je de wereld weer aan, dank je wel @Filip Brone