Healing

Het gebeurt regelmatig dat cliënten hier emotioneel “geraakt” worden.

Bij de ene gebeurt dat tijdens een gesprek, bij een andere tijdens de massage, bij nog anderen tijdens het activeren van punten op de meridianen, en bij sommigen gebeurt dit terwijl ik op ’t einde van de massage mijn handen op hun hoofd hou…
Dit zijn altijd bijzonder mooie en intense momenten.

Op emotioneel niveau komen op dat ogenblik blokkades vrij. Die blokkades kunnen recent aanwezig zijn, maar die kunnen ook al langer in je systeem zitten, zelfs al van in je jeugd.
Angst, verdriet, frustratie, woede zijn emoties die immers erg lang kunnen vastzitten. Deze blokkades kunnen ook oorzaak zijn van fysieke klachten.

Het loskomen van deze emotionele blokkades geeft letterlijk een bevrijdend gevoel. Het kan aanvoelen alsof er een zware last van je afvalt of het geeft je innerlijke rust. Het kan je inzicht geven in bepaalde vragen waar je al jaren mee worstelt. Het kan je daadkracht geven om in actie te komen in zaken waar je nooit eerder de moed voor had.
Hierdoor ga je je weer beter in je vel voelen. Het zet je terug in je kracht en geeft je weer levensenergie: een stap om terug in balans te komen.

Voor wie dat wenst worden energetische healingen ook los aangeboden (zonder massage en op kledij).

Curriculum:
– Reiki I en II : bij Myr-I-Am  2014
– Angel Light Reader & Teacher : jaartraject bij Cindy Vannoppen  2017-2018