Healing

Al van in het begin van mijn praktijk stel ik iets heel bijzonders vast: bij het afsluiten van een massage hou ik doorgaans mijn handen op het hoofd van de cliënt, omdat dit een heel rustgevend en ontspannend gevoel geeft. Bij een aantal cliënten beginnen op dat eigenste moment tranen te vloeien. Zij worden blijkbaar “geraakt“…

Op emotioneel niveau komen dan blokkades vrij. Die kunnen pas recent aanwezig zijn, maar die even goed kunnen al langer, zelfs al van in je jeugd, in je systeem zitten. Angst, verdriet, frustratie, woede zijn emoties die namelijk héél lang kunnen vastzitten.

Het loskomen van deze emotionele blokkades geeft letterlijk een bevrijdend gevoel. Het kan aanvoelen alsof er een zware last van je afvalt of het geeft je innerlijke rust, het kan je inzicht geven in bepaalde vragen waar je al jaren mee worstelt. Het kan je daadkracht geven om in actie te komen in zaken waar je nooit eerder de moed voor had.
Het kan je helpen om je beter in je vel te voelen, je terug in je kracht te zetten en je weer levensenergie en moed te geven.

Voor wie dat wenst worden energetische healingen ook los (zonder massage) aangeboden.