Tarieven

 • Kennismakingsactie: 90 minuten massage voor slechts 55 €
 • Prijslijst:
  30 min : 32 €
  45 min : 43 €
  60 min : 53 €
  90 min : 72 €

Dit is de effectieve massagetijd. Gesprekje voor en na de massage, glaasje water en omkleedtijd vallen hier uiteraard buiten.


 • De duur van de massage wordt reeds vastgelegd bij de boeking.
 • Keuzemogelijkheden: de grote lijnen van de massageafloop liggen grotendeels vast: zie hieronder enkele voorbeelden.  Je kan echter steeds je aangepaste wensen aangeven.

1,5 uur: deze massage bestaat uit een stevige en uitgebreide rug-, schouder- en nekmassage. Daarna volgt een wat mildere massage voor benen, voeten, armen en handen, en indien gewenst de buik. Tegen dan is de grootste spanning uit het lichaam en gaan we over naar een zachte en ontspannen gezichts- en hoofdmassage, om uiteindelijk helemáál weg te glijden tijdens een korte energetische healing.

1 uur: bij deze massage wordt doorgaans gekozen voor een massage van de achterkant van het lichaam: bv. een stevige rug-, schouder- en nekmassage met aansluitend beenmassage. Maar evengoed kan gekozen worden voor een volledige lichaamsmassage, maar dan alles een beetje korter dan bij de 1.5 uur. Meestal wordt afgerond met een ontspannende  gezichts- en hoofdmassage en healing.

30 en 45 minuten: deze kortere massages worden doorgaans gekozen om enkel de rug, nek en schouders eens stevig onder handen te nemen.

 • Igv. fysieke klachten zullen desgewenst de betrokken meridianen, spierknopen of triggerpoints behandeld worden. Alles is steeds in overleg.

 • Klantenkaart: bij de 5de massage krijg je 10% korting op het totale bedrag.
  (indien steeds voor hetzelfde bedrag besteed wordt, komt dit neer op:
  5de massage aan halve prijs)

 

 

 

 

 


 • Een kadobon behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.
  Deze bon kan je hier afhalen, maar kan eveneens via email verstuurd worden: