Mijn verhaal

 

Mijn naam is Filip, ik ben vader van twee toffe zonen Jef en Tuur, en ben getrouwd met mijn lieve vrouw Veerle.

In 2014 heb ik, na meer dan 25 jaar werken in de industrie als ingenieur, beslist om mijn carrière over een andere boeg te gooien. Mijn verlangen en droom om vóór en mét mensen te werken is toen werkelijkheid geworden.

Bij wijze van “toeval” ben ik uitgekomen bij Chinese massagetherapie, ook wel tuina genoemd. Deze massage biedt ontspanning voor lichaam en geest, en heeft tevens de kracht van therapie voor het herstellen van beide. De Oosterse visie, waarin het menselijk lichaam op een holistische manier bekeken wordt, boeit mij enorm.

Mijn doel en missie is om mensen te helpen. Het geeft me enorm veel voldoening om vast te stellen dat mijn cliënten via deze vorm van lichaamswerk, zowel op fysiek als op emotioneel en mentaal vlak, vooruit geholpen worden. Dit is dan ook waar ik vol enthousiasme voor sta in mijn praktijk “Terug in Balans”.

De opleiding hiervoor heb ik gevolgd bij ICZO in Lier (2014). Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen en verdiep ik mij continu in deze materie door zelfstudie en uitwisselingen met collega’s.

Naast meditatie, heb ik onder meer Reiki (2de graad) en chakratherapie gevolgd. Tijdens de massagesessie komt ook energetische healing aan bod.